Informace pro rodiče

26.04.2011 14:03

 

Informace o letním táboře

         

 

Přihláška na tábor

 

Úhrada účastnického poplatku

          

 

Táborová schůzka vedení a rodičů

    Schůzka se koná v neděli 29. 5. 2011 od 17:30 hod. v klubovně světlušek a vlčat. Všichni rodiče jsou očekáváni a doufáme, že se zúčastníte v hojném počtu. Představíme Vám táborové vedoucí, seznámíme Vás s tématem tábora a upřesníme a zodpovíme vaše dotazy, bližší informace o odjezdu apod. Vaše účast je pro nás velmi důležitá.

 

Posudek o zdravotní způsobilosti

Je nutné, aby děti na tábor měly přiložený papír „Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte k účasti na zotavovací akci a škole v přírodě“ potvrzený od svého lékaře. Je možné, že za tento posudek budete muset platit, ale budou ho potřebovat i na jiné akce, nejen skautské (školy v přírodě apod.). Platnost tohoto potvrzení je 12 měsíců.

Při odjezdu na tábor s sebou na nádraží prosím přineste toto potvrzení a jednu jeho kopii, kterou si založíme do zdravotnické dokumentace. Kopii tohoto potvrzení budeme mít pro sebe na celý rok a originál po táboře vrátíme.

Pokud máte platné potvrzení (např. ze školy v přírodě), které nebude na táboře starší než 1 rok, stačí toto.

 

 

Stavba tábora

  Rádi bychom Vás pozvali na stavbu tábora, která bude probíhat víkend před odjezdem dětí,  tj. 8. - 10. července 2011. Na tábořišti lze přespat. Potřebovat budete jen vlastní spací pytel a karimatku, případně nějaké pracovní pomůcky v podobě rukavic, apod. Na večer plánujeme oheň a nějaké to opékání. Děti můžete vzít klidně s sebou, nebo můžete přijet sami bez dětí.

 

 

 

Táborová bedna

      Velmi praktická je táborová bedna (obrázek). Měla by být pevnější, rozměr 40x50x60 cm, aby se vešla do stanu mezi postele. Nezapomeňte na petlici, která zajistí, že se bedna během manipulace neotevře, nedávejte tam ale zámek, klíč by mohly děti ztratit. Velice praktická jsou také ucha, aby se s bednou snadno manipulovalo. Kvůli jakýmkoli dalším informacím se směle ozvěte.

  Mapka tábořiště

Pro lepší představu je zde mapa tábořiště.

 

 

GPS souřadnice: 50°52'29.79"N, 15°8'32.666"E (odečteno z mapy.cz)

Kontakty

—————

Zpět


Kontakt

2. smečka vlčat

Junák - český skaut,
středisko Ještěd Liberec, z.s.
Zemědělská 302/18a
460 08 Liberec



 

 ...skauting pro život